Hoef en Klaas

Mooiste compliment “Mama, het is de echte Sinterklaas”.

Wat is het toch een fantastische beleving om Sinterklaas en zijn Pieten te ontmoeten.

Wij verzorgen op een zeer professionele manier:

 • Huisbezoeken
 • Bedrijfsbezoeken
 • Bezoeken aan basisscholen
 • Bezoeken aan verenigingen
 • Persoonlijke videoboodschappen
 • Complete Discoshow met DJ Discopiet, Sinterklaas en Pieten Crew
 • Sinterklaas drive thru experience
 • Sinterklaasliedjes bingo
 • Persoonlijke Schoenzet film
 • Ring slimme deurbel actie
 
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 49 reviews)

Informatie

Mooiste compliment: “Mama het is de echte Sinterklaas”.

Het allermooiste kinderfeest is helemaal compleet met een bezoek van Sinterklaas. Een bezoek met persoonlijke aandacht van Sinterklaas is een beleving die nooit vergeten zal worden.

Voor de actualiteiten volgen wij het Sinterklaas journaal. Wij hebben allemaal een achtergrond in het onderwijs waardoor de omgang met kinderen zeer professioneel is. 

Voor een bezoek van 25 minuten vragen wij 87,50 euro. Wij komen dan uiteraard met Sinterklaas, de Hoofdpiet en de Discopiet.

Wij vinden het belangrijk om het bezoek voor zowel jong en oud fantastisch te maken. Voor het grote boek van Sinterklaas ontvangt u een vragenlijst. Een vleugje humor door het spannende bezoek maakt het heel gezellig. 

Wij verzorgen professionele bezoeken bij scholen, bedrijven, sportverenigingen en uiteraard bij u thuis.

Wij verzorgen complete feesten voor jong en oud met onze DJ Piet. Een volledige Sinterklaas Drive in show waarin de DJ Piet, Dans Piet en Disco Piet het Sinterklaasfeest al beginnen. De leukste Sinterklaas meezingers en als hoogtepunt uiteraard het bezoek van Sinterklaas. Neem voor een offerte contact met ons op. 

Voor al u vragen kunt u ons mailen. Gebruik hiervoor de mail knop op de site of gebruik Info@hoefenklaas.nl

Nou dag hoor!

Foto's

Video's

Contact

  Reviews

  Super professioneel optreden, genoten!

  Rated 5,0 out of 5
  8 december 2021

  Bij ons bedrijf hebben we de Hoef en Klaas Discoshow laten komen. Er was een DJ Piet, een Disco Piet, een Dans Piet en uiteraard Sinterklaas. Het samenspel van de Pieten en Sinterklaas was fantastisch.

  Wat was Sinterklaas goed. Hij schakelde enorm snel en stond echt aan. Super lief, humorvol en speelde goed in op de spannende sfeer. Na de ontlading van de binnenkomst durfde de allerkleinste zelfs op de foto met Sint. De sfeer was perfect. Zeker een aanrader en wij hebben Sinterklaas voor komend jaar weer uitgenodigd.

  Kortom zeer professioneel en ouderwets gezellig.

  Martijn

  We hebben enorm gelachen!

  Rated 5,0 out of 5
  8 december 2021

  Sinterklaas kwam bij ons op visite met zijn Piet op 4 december. We hebben enorm gelachen. Oma zette zichzelf in de spotlights en daarmee was de toon gezet. De kinderen (0-12 jaar) hebben enorm genoten. Volgend jaar mag Hoef en Klaas weer langskomen.

  Hoef en Klaas heeft humor, is gevat en speelt in op de situatie. Zijn Piet had veel lol in zijn werk en dat werkt door op de sfeer. Dat ze mijn baby van 6 maanden El Kliko noemden gaat de boeken in! Een aanrader!

  Ramona